Töötajate ohutus

28. aprillil tähistatakse ülemaailmset tööohutuse ja töötervishoiu päeva, mis propageerib töötajatele ohutute ja sobivate töötingimuste loomist.

Statistika näitab, et paljud töötajad ja tööandjad ei ole ikka veel teadlikud riskidest, mida nad võivad töökohal kokku puutuda ja kuidas neid maandada. Ning õnnetuste vältimiseks on alati soovitatav valmistuda vastutustundlikult ja korralikult - soetada EL kaitsestandarditele vastavad töökaitsevahendid, kaitseriietus, kindad ja jalatsid.

Selle sündmuse tähistamiseks kuulutame välja paljudele töökaitsevahenditele allahindluse kuni -15%. Kampaania kehtib 28. aprillist kuni 1. maini.

Kutsume üles teid keskenduma oma töökohtadele, vähendama riske ja veenduma, et olete nõuetekohaselt varustatud turvavarustusega. Ärge riskige oma ja teiste töötajate tervisega, valmistuge vastutustundlikult võimalikeks riskideks.


Töötajate ohutustooted leiad siit


Kuidas pakkumist ära kasutada?

Töötajate ohutuspäeva pakkumise tooted on tähistatud logoga "Superhind ainult veebis". Ostuhind on märgitud juba allahindlusega, tuleb vaid valida tootekataloogist soovitud toode**, lisada see ostukorvi ning asuda tasuma.

*Soodustus kehtib järgmiste tootjate toodetele: Bekina, Blue Bird, Caramba, ELTEN, ESAB, Helly Hanseni töörõivad, HiKOKI Accessories, Honeywell, Makita Accessories, Milwaukee Accessories, Peddinghaus, Rennsteig.

**Allahindlus kehtib ainult laos olevatele toodetele.

Kauba kohaletoimetamine

Veebipoest ostetud kaubad saad DPD kulleriga turvaliselt koju või tööle, DPD pakiautomaati või tuled järgi Gitana poodi (Artelli 19). Kauba toimetame kohale 1-3 tööpäeva jooksul.

Olge kaitstud!

Seonduvad postitused