See on midagi paremat kui sõnajalaõied!

Otsige mitte ainult sõnajalaõisi, vaid ka allahindlusi!

Halastamatult läheneb lühim suveöö, jaanipäeva tähistamine. Vanasti usuti, et kui pidupäeva hommikul on eriti tugev kaske, tuleb rikkalik saak.

Nendel päevadel, keset kõrvetavat kuumust ja ülikuiva ilma, ihaldame vaid värskust ja rahu, mida suudavad pakkuda kvaliteetsed ja eriti tõhusad jahutustooted ning vaba aja veetmise seadmed. Kas teil pole veel Kamado grille, akutoitega ventilaatoreid, kaasaskantavaid külmikuid, juhtmevaba kõlareid või elektrilisi tõukerattaid? Nüüd saate seda muuta, sest need esemed on suvel kohustuslikud.

Muudame teie jaanipäevaootuse veelgi erilisemaks, sest 19.-25. juuni pakume allahindlusi paljudele Hot Summer kategooria kaupadele!

Tähista jaanipäeva koos Gitana pakutavate toodetega ja naudi suvemõnusid!


Ole valmis kuumaks suveks


Kuidas pakkumist ära kasutada?

Töötajate ohutuspäeva pakkumise tooted on tähistatud logoga "Superhind ainult veebis". Ostuhind on märgitud juba allahindlusega, tuleb vaid valida tootekataloogist soovitud toode**, lisada see ostukorvi ning asuda tasuma.

*Soodustus kehtib järgmiste tootjate toodetele: ELTEN, Eurom, Helly Hansen workwear, Makita, Makita 40V Max XGT, Makita Accessories, Milwaukee, Milwaukee Accessories.

**Allahindlus kehtib ainult laos olevatele toodetele.

Kauba kohaletoimetamine

Veebipoest ostetud kaubad saad DPD kulleriga turvaliselt koju või tööle, DPD pakiautomaati või tuled järgi Gitana poodi (Artelli 19). Kauba toimetame kohale 1-3 tööpäeva jooksul.

Seonduvad postitused