BOSCHi eksklusiivne pakkumine!

Eksklusiivne allahindlus BOSCH nurklihvijale ja akukruvikeerajale

Kuulutame välja Boschi nurklihvijale GWS 14-125 1400W ja akukruvikeerajale GSR 18V-45 2x2,0Ah eripakkumise. Tööriistade allahindlus kehtib 28. veebruarini, seega soovitame kiirustada ja hankida tööriistad soodsaima hinnaga!

Nurklihvija BOSCH GWS 14-125 1400W

Kompaktne ja vastupidav tööriist metalli, betooni, telliste ja plaatide lihvimiseks ja lõikamiseks. Lihvmasinal on võimas 1400 W mootor, mis võimaldab töötada mitte ainult tõhusamalt vaid ka mugavamalt. Samuti mainime, et tööriist on keskendunud ohutusele - lihvijal on nullpinge eest kaitsev KickBack Control funktsioon.

Akukruvikeeraja GSR 18V-45 2x2,0Ah

Kerge konstruktsiooniga, suure võimsusega süsinikharajadeta akukruvikeeraja. Tööriist on mugav ja paistab silma oma pika tööea poolest, samas kui lühike pea ja vööklamber tagavad mugava juhitavuse. Sobivad kõik Bosch Professional 18V akud ja laadijad.

Bosch on professionaalne tootja, kelle eesmärk on oma toodete ja teenustega edendada entusiasmi, parandada elukvaliteeti ning säästa loodusvarasid. See on ettevõte, mis tagab mitte ainult kõrgeima kvaliteedi ja töökindluse, vaid ka tingimusteta ohutuse.

Kõikidele Boschi tööriistadele kehtib 24-kuuline garantii. garantii. 4 nädala jooksul pärast tööriista ostmist registreerudes lehel https://www.bosch-professional.com/ee/et/teenus/garantii/teave/ pikeneb garantii 36 kuuni.

Seotud tooted

Seonduvad postitused