Uudised! Aero H-klassi Nilfisk tolmuimejad

NILFISK uudised

Käivad jutud, et Skandinaavia riikides ei saa ehituse ajal enam töötada madalama filtreerimisklassi toluimejatega. Usutavasti hakkab see standard peagi kehtima ka Eestis. Seda silmas pidades anname teada suure uudise – Nilfisk Aero H-klassi tolmuimejad, mis vastavad peagi rakenduvatele standarditele.


Aero 21-OH PC

Väike ja kerge, kuid ülivõimas tolmuimeja, mida hea kasutada peale ehitustööde ruumide puhastamiseks. See väike tolmuimeja tagab kõrgeima kvaliteedi ja jõudluse, tingimusteta töökindluse ja ohutuse. Selles olev kaasaegne õhuvoolu mõõtmise süsteem võimaldab näha õiget aega filtri vahetamiseks. Vaatamata pumba võimsusele on müratase viidud miinimumini.

Aero 26-2H PC

Kompaktne, turvaline ja võimas tolmuimeja, mis sobib suurepäraselt viimistlustööde keerisesse. Sellel on rosett-pesa, mis on vajalik tolmuimeja automaatseks käivitamiseks. Iseloomustavad uued tehnoloogiad, sellel on õhukiiruse mõõtmise süsteem, topeltsuletud filter, mis tagab jõudluse ja ohutuse. Ideaalne nii professionaalidele kui ka tavalistele kodukasutajatele.

Aero 26-W2H PC

Mobiilne, mugav ja tõhus tolmuimeja, mis sobib erinevateks tolmuimemistöödeks. Vaatamata eelmiste tolmuimejate mainitud omadustele on sellel kompaktsel ja võimsal tolmuimejal võimalus juhtida läbi Bluetooth ​​kaugjuhtimispuldi.See võimaldab tolmuimeja lihtsamalt sisse/välja lülitada, elektritööriistade automaatselt tuvastada, teavitada eelseisva ohu eest ja eemalt mugavalt juhtida.


Nilfiskon uuenduslike puhastusseadmete tootmise juhtiv ettevõte, mille visioon on toota ja müüa kõrgeima kvaliteediga tooteid kogu maailmas. Väidetavalt kohandub ettevõte muutuvate turgudega, pakub uuenduslikke tooteid ja lahendusi. Nilfisk püüab olla tehnoloogiliste edusammude esirinnas ja täita uuenduste kaudu kõigi klientide vajadusi.


Tutvu Nilfisk teiste toodetega siin


Seotud tooted

Kategooriad: Uudised

Seonduvad postitused