Revolutsioon aiasektoris – uus Segway Navimow!

Meil on hea meel esitleda kauaoodatud UUT – äärmiselt uuenduslikku, täiustatud, auhinnatud robotniidukit – Segway Navimow!

Segway – üks uuenduslike sõidukite ja teenindusrobotite tootjaid – siseneb ka aiasektorisse uusimate robotniidukitega – Navimow.


Uuenduslik tehisintellekti tehnoloogia VisionFence ja EFLS süsteem

Selle robot muruniiduki tööpõhimõte on ainulaadne. Nii robot kui sidejaam võtavad vastu signaale satelliitidelt. Sellest hoolimata võib GPS-signaal olla üsna ebatäpne. Navimow süsteem on güroskoobi, kiirendusmõõturi, kompassi, baromeetri ja sammulugeja (odomeetri) komponentide kombinatsioon, nii et niiduk saab niita sentimeetri täpsusega. Teisisõnu ühendab EFLS-süsteem satelliidid muruniiduki anduritega ning tagab muruniiduki ülitäpse asukoha, lõigates süstemaatiliselt vastavalt virtuaalsele piirile.

Uus Segway lisavarustus VisionFence Sensor muudab isegi keerulise muru niitmise veelgi lihtsamaks. Spetsiaalne tehisintellekti kiip ja täiustatud visuaalse tuvastusalgoritm aitavad Navimowil kiiremini ja täpsemalt ära tunda erinevaid lõikamise käigus ette tulnud objekte. Tähelepanu juhitakse ka sellele, et uue anduri tehnoloogia tuvastab ka liikuvaid objekte, mis on eriti kasulik loomade ja laste kaitseks. Samuti aitab VisionFence robotil orienteeruda juhtudel, kui ühendus on üsna nõrk.


Täiustatud muruhooldus – vaiksem, turvalisem ja vastupidavam kui kunagi varem

Segway Navimow on üks ohutumaid, vaiksemaid ja arenenumaid robotniidukeid, mis on võimeline niitma kuni 3000 m2 muru. Tänu oma sisseehitatud positsioneerimissüsteemile EFLS valib Navimow optimaalse niitmistee ja muudab niitmisringi lõpus automaatselt lõikesuuna, vältides nii murujälgede jätmist ja seeläbi muru hooldamist.

Muruniiduki müratase on viidud vaevukuuldava 54 detsibellini, mis on võrreldav tavalise elektrilise hambaharjaga. Navimow on loodud turvalisust silmas pidades, kuna sellel on mitmeid sisseehitatud ohutusandureid, sealhulgas IMU (nurkkiiruse, jõu, magnetvälja mõõtja) ja tõsteandur, samuti VisionFence'i tarvik ja standardsed takistuste tuvastamise andurid niiduki kaitserauas. , BladeHalti andur ohutuse suurendamiseks ja mis peatab niiduki terad, kui andurialaga puutub kokku mõni objekt.

Navimow on IPX6 standardile vastavalt veekindel, nii et seda saab kartmatult maha pesta lihtsa aiavoolikuga.


Nutirakenduse juhtimine Navimow: täiuslik muruhooldus vaid ühe puudutusega

Navimow rakendus mitte ainult ei edasta robotniidukiga seotud erinevat teavet, vaid toimib ka nutika kaugjuhtimispuldina. Vaid mõne klõpsuga saavad kasutajad leida põhjalikke videoõpetusi ja selgeid juhiseid, et muuta Navimow hõlpsaks kasutamiseks.

Eelnimetatud äppi kasutades saavad kasutajad mitte ainult niitmisala seadistada ja reguleerida, vaid ka kaugjuhtida ja jälgida muruniidukit igal pool maailmas ja igal ajal. Mainimist väärib ka see, et äpis saab reaalajas kontrollida robotniiduki olekut, reguleerida niitmisgraafikut, seadistada vargusvastast alarmi, reguleerida niitmiskõrgust (30-60 mm) ja kasutada alati uusimaid Navimow funktsioone, installides regulaarselt värskendusi.

Eelmisel aastal tutvustati Navimowi 12 Euroopa riigis. Tuhanded kasutajate tagasisided on aidanud Segwayl oma toodet pidevalt täiustada, võttes arvesse taotlusi, lisades palju uusi funktsioone (osaline virtuaalse piirangu reguleerimine, öörežiim jne).

Navimowi kliendid väldivad perimeetri juhtmestikuga seotud probleeme ja võivad olla kindlad, et nende niiduk järgib eelseadistatud marsruuti, kaldudes kursilt kõrvale, et vältida ootamatuid takistusi. Navimowi arenenud arusaam keskkonnast ja oskus kohaneda ootamatute stsenaariumidega muudavad kasutaja elu võimalikult lihtsaks ja võimaldavad nautida muruhooldust.